Toimitusehdot

HINNAT

Kaikki sähköisten kirjojen ja palvelujen hinnat sisältävät alv:n 24%. Painettujen kirjojen hinnat sisältävät alv:n 10 %.

Kirjakauppani.fi pidättää oikeuden muuttaa hintaa mikäli se on väärä inhimillisestä virheestä tai teknisestä viasta johtuen.

MAKSUTAVAT

Verkkopankki (kulut 0 €). Voit maksaa ostoksesi seuraavissa verkkopankeissa: Nordea, Sampo, Osuuspankki, SP/PoP, Aktia, Nooa, Handelsbanken, Tapiola, Ålandsbanken, Säästöpankki ja S-Pankki.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla (kulut 0€)

PayPal

On helpompi ja turvallisempi maksutapa (kulut 0€)

PayPal on maailmanlaajuinen online-maksunvälityspalvelu, jolla voit siirtää rahaa ja tehdä ostoksia verkossa entistä nopeammin, helpommin ja turvallisemmin pelkän sähköpostiosoitteen ja salasanan avulla.

Et siis välttämättä tarvitse luottokorttia tai mitään muutakaan maksukorttia käyttääksesi PayPal-palvelua – ainoastaan pankkitilin. PayPal-tilin avaaminen ja ostosten maksaminen on maksutonta, kuluja syntyy vain valuutan muunnon ja vastaanotettujen maksujen yhteydessä.

Miten PayPal toimii?

Valitessasi PayPal-maksutavan sinulle tulee olla avattuna PayPal-tili. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit avata tilin osoitteessa www.paypal.com noudattamalla sivulla annettuja ohjeita. PayPal-palvelussa ostosten tekeminen tapahtuu nopeasti ja helposti parilla hiiren klikkauksella, sillä henkilö- ja maksutietoja ei tarvitse syöttää itse maksutapahtuman yhteydessä – tarvittavat tiedot ovat jo tallennettu PayPal-palveluun. PayPal ei koskaan luovuta luottamuksellisia henkilö- ja maksutietoja myyjälle, jolloin myyjä näkee ainoastaan sähköpostiosoitteesi ja tuotteen toimitusosoitteen.

Toimi siis näin: Täytä kassalla tarvittavat tiedot, valitse maksutavaksi Paytrail ja paina lopuksi Siirry maksamaan -painiketta. Siirry PayPal-palveluun ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitettasi käyttäen. Tarkista vielä tilauksen maksutiedot ja vahvista tilaus – maksu on suoritettu! PayPal lähettää onnistuneen maksun myyjän PayPal-tilille ja tilaus voidaan lähettää viipymättä.

Lue lisää PayPal-palvelusta osoitteessa www.paypal.com

TOIMITUSTAVAT JA -AIKA

Lähetämme painetut kirjat Suomen Postin kautta. Sähköiset kirjat voit ladata suoraan itsellesi heti kun maksu on saapunut meille. Seuraa systeemin ohjeita!

Painetut kirjat lähetämme 3-14 päivän sisällä, riippuen varastotilanteesta.

Tuotteen palautus

Noudatamme kuluttajaviraston verkkokaupankäyntiin liittyviä ohjeita. Ehjillä, käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus MUTTA annamme ylimääräisen, 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUDEN kaikille sähköisille tuotteillemme, ilman kysymyksiä.

Jos olet ostanut sähköisen tuotteen ilmoitat osoitteella [email protected] että haluat palauttaa tuotteen. Jos olet ostanut painetun kirjan palautat sen alkuperäisessä kunnossa yhteystietoinesi osoitteella Two & Two ay, Keskuskatu 86-88, 10300 Karjaa, niin palautamme sinulle maksamasi kauppahinnan.

Viallinen tuote pyritään ensisijaisesti vaihtamaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

YHTEYSTIEDOT

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta [email protected]